Comunicarea mută de la Radio România

Dupa cum se stie din presa, ieri 26.04.2016, au fost respinse rapoartele de activitate ale Societatii Romane de Radiodifuziune pentru „anii cei mai fasti” 2015, 2016. Aceasta respingere a rapoartelor de catre Comisiile pentru Cultura si de catre plenul Parlamentului a condus catre demiterea Consiliului de Administratie, conform legii 41/1994.

S-a indus ideea de catre o parte a presei prietenoasa cu Ovidiu Miculescu ca acesta ar fi o victima a politicului.

O alta parte a presei cat si  dl. Romascanu –Presedinte al Comisiei pentru Cultura din Senat, au mentionat ca Ovidiu Miculescu nu ar fi o victima si ca a fost declarat definitiv incompatibil in 31 ianuarie 2017, conform ICCJ, in conflict de interese conform ANI, ca are o serie de probleme si in acelasi timp au fost facute economii in detrimentul calitatii muncii.

Fara a fi o noutate,  Directia de comunicare a institutiei, condusa de Savu Cristian Traian, nu a informat salariatii (la aviziere, pe site-uri, ori in cadrul emisiunilor de stiri) si nici publicul cu privire la situatia creata.

Ultima informatie despre Ovidiu Miculescu pe site-ul  RRA este interviul de la Matinal.

O stire seaca a aparut ieri  pe site-ul RRA cu titlul “Georgică Severin a fost numit director general interimar al SRR”.

Pe RADOR  a aparut o stire  cu subiectul putin mai dezvoltat. Stirea a fost preluata dupa DIGI 24.

Ce concluzie tragem?

Cenzureaza cineva productia editoriala?

Nu mai sunt jurnalisti in Radio Romania?

Dupa ce 4 ani jurnalistii au fost speriati, acum au ramas tot asa?

Exista o conducere competenta la Directia Comunicare?

Sunt acestea intrebari retorice?

AV MOISE

Multumesc!