Serban Parau Oltea(nu) se lasa ! Episodul 2

Pentru că Societatea Română de Radiodifuziune este o instituție publică și pentru că finanțarea vine de la cetățeanul plătitor de taxă radio dar și de la bugetul statului, considerăm că discuțiile despre ceea ce se întâmplă în Radioul public sunt justificate de un interes public.

Strategia pusă în aplicare de cei care au pus talpa pe ”grumazul” salariaților onești și ”gheara” pe această instituție de prestigiu a României, bănuim că doresc ca lucrurile să se întâmple astfel :

  1. Pedegeul Ovidiu Miculescu și-a zis că trebuie să scape de castana fierbinte pe care o avea exact în mâna dreaptă (condamnarea definitivă a prietenei Oltea Parau Serban (OPS);
  2. OMul către Oltea: – Te concediez din functia de Director Centru Cultural Media si apoi te angajez ca si consiliera!
  3. Apoi tu dai în judecată SRR și peste 1 an, 1 an și jumătate, o să câștigi și revii … surpriză … exact pe postul de director la Centru Cultural Media.
  4. Între timp se duce și condamnarea de 1 an fără executare și așa se rezolvă ecuația, ca să iasă bine!
  5. Până atunci vor sta cu delegație: pe partea de Orchestre și Coruri Radio – Răzvan Suma (vezi aici) iar pe partea de Radio România Cultural, Gaudeamus, Editura Casa Radio, etc., nimeni altul decât redactorul Șef de la Redacția Teatru – Attila Vizauer (vezi aici);
  6. OM: – Iar tu stai în spatele celor doi și le spui ce, când și cum să facă !

Păi bine măi, domnule Miculescu, chiar ne iei de proști pe toți ?

Chiar crezi că nu ne-am prins ?

Adică prietena ta, condamnata, Oltea Serban Parau, si-a însușit din banii Radioului în formă continuată, peste 55.000 lei (adică peste juma de miliard de lei vechi) și matale vrei să ne păcălești cu șmecheriile tale de: semnatar al unui angajament cu securitatea in 1987 cu nume de cod ”Adrian”, incompatibil și frate de conflict de interese cu dânsa ?

Păi nu mai ține ! De ce ?

Iacă așa!

Pentru că salariații Radioului public s-au săturat de epoca fastă miculesciană în care ați transformat Radioul într-o moșie personală, unde regulile și regulamentele se fac după cum dictează necesitățile și interesele, unde posturile cheie sunt ocupate de prieteni de nadejde aduși de la SNRadiocomunicații, de la Europa FM, Mc Donalds, etc., unde primele se primesc doar de cei ascultători, unde cercetările disciplinare merg pe bandă rulantă, etc.

Unde Sindicatul liber (nici numele numai este de actualitate!) al lucratorilor din SRR s-a dat de partea conducerii și a reușit, marea performanță, să piardă în ultimii trei ani, peste 80% din drepturile salariaților obținute, culmea, de fostul Sindicat liber împreuna cu Federatia Sindicatelor din SRR, în ultimii 20 de ani. Rușine!

O să întrebăm și noi organele abilitate dacă este legal așa ceva. Nu ?

Să primim un răspuns competent!

PS : Așteptăm dreptul la replică al celor care se simt cu musca pe căciulă sau a celor care vor să infirme cele bănuite de noi !

Pe foarte curand,

AV Moise

2 gânduri despre “Serban Parau Oltea(nu) se lasa ! Episodul 2

  1. Pingback: OLTEA SERBAN PARAU, de la cultural la penal si apoi ”da-i inainte cu tupeu, c-o sa vezi ca nu e greu!”. Episodul 11 | SUSROMANIA

  2. „Prin grup infractional organizat se intelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumita perioada de timp si pentru a actiona in mod coordonat in scopul comiterii uneia sau mai multor infractiuni”

    Apreciază

Multumesc!