Șerpăria din Radioul public. Episodul 9.

Iată care este preţul servilismului în Radioul Public !

 

Dezvăluirile privind abuzurile din Societatea Română de Radiodifuziune se înmulţesc de la o zi la alta. Sindicatul Unit al Salariaţilor-Radio România (SUS-Radio Romania) a intrat în posesia unui document (solicitat de noi, vezi aici) care atestă managementul discreţionar al administraţiei conduse de preşedintele-director general Ovidiu Miculescu.

 

Adresa nr. 3.00/164/03.03.2016 (vezi aici), obţinută în temeiul L544/2001 – privind liberul acces la informații de interes public – atestă că SRR oferă sume importane de bani Ceraselei Rădulescu, în schimbul serviciilor pe care aceasta i le face în dispreţul deontologiei profesionale şi a legii.

 

Amintim că Cerasela Rădulescu este persoana care în anul 2013 a fost trimisă de preşedintele SRR, împreună cu neobosita Balaci Viorica Nicoleta, la Congresul Mondial al Jurnaliştilor de la Dublin, pentru a crea diversiuni în dauna imaginii FRJ MediaSind și pentru a mă hărțui pe mine (vezi aici și aici).

 

Tot Cerasela Rădulescu este cea care în campania electorală din toamna anului 2014, susţinea făţiş un partid politic, hărţuind un elector român rezident în Belgia (vezi aici).

Cerasela Radulescu hartuind un roman la Bruxelles

Este de neînţeles cum Cersaela Rădulescu a intrat în graţiile lui Ovidiu Miculecsu, fiind retribuită generos, atâta timp cât în anul 2011 i s-a desfăcut contractul individual de muncă tocmai pentru încălcarea deontologiei profesionale (vezi aici Sentinţa definitivă a Curţii de Apel Bucureşti).

 

Aveți mai jos documentul:

Raspuns L544 Cerasela Radulescu 1

Raspuns L544 Cerasela Radulescu 2

Cum vi se par aceste sume, stimați colegi ?

 

Acum înțelegeți de ce Cerasela Rădulescu este așa de vehementă pe Fb cu oricine are curajul să zică ceva de Miculescu și nu pierde niciun moment ocazia să-și arate devotamentul față de acesta ?

 

Vă rog să vă faceți un calcul personal și să verificați câti bani câștigați voi într-un an și faceți comparație cu bruxeleza Cerasela Rădulescu. Cum stați ? Vă apropiați sau sunteți destul de departe de ea?

 

Noi nu vom înceta să vă prezentăm toate abuzurile care s-au petrecut sub această dictatură dar și sub cele dinainte.

 

Și ca să nu citiți doar voi, le vom transmite și organelor abilitate, să le cerceteze.

 

SUS-Radio România, Președinte,

AV Moise

Anunțuri

6 gânduri despre “Șerpăria din Radioul public. Episodul 9.

 1. Pingback: Spicy news: Pentru ce a cheltuit Ovidiu Miculescu peste 35.000 euro din banii Radio România | SUSROMANIA

 2. Pingback: Breaking news: Cursa Bruxelles-Bucuresti a fost deturnata catre Radio Romania Cluj ? | SUSROMANIA

 3. Dureros dar adevarat! rADIOUL, CA SI tvr-UL AU AJUNS UN fel de „CIMITIRE PENTRU ELEFANTI”. in fruntea carora sunt pusi RINOCERI…CU COLTI DE ARGINT! …………

  Apreciază

 4. Ups! Sa nu uitam ca in aceasta perioada RRA avea corespondent la Bruxelles. Carmen Valica, adusa la Bucuresti la solicitarea lui Dan Sova si apoi Sorin Croitorescu.

  Apreciază

 5. Foarte frumos. Si noi avem salarii generoase adica, mai putin decat o femeie de serviciu de la Hidroelectrica.Noi ne amanetam tot ce avem pentru a achita facturile in timp ce altii o duc f.bine.De ce nu se cer si declaratiile de avere ale tuturor salariatilor din radio?Poate atunci vor vedea onor parlamentarii cine are venituri modeste. Daca am tacea si noi poate se va induiosa SINDICALISTA DE TALIE MONDIALA nicoleta balaci si ar lupta sa ne redea drepturile pe care ni le-a pierdut pupand papucul sultanului (visez frumos) sau poate ne va angaja si noua soacra.

  Apreciază

Multumesc!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s